Nieuwe schutterskaart vanaf 2024

Vanaf het schuttersseizoen 2024 stapt onze schutterij over op een nieuwe schutterskaart. Lees hieronder de begeleidende brief met uitleg over deze nieuwe schutterskaart.

 

 

 

 

 

 

Geachte leden van Schutterij Sint Jan Kilder,

Met het nieuwe schuttersjaar voor de deur, willen we u op de hoogte brengen van enkele nieuwe ontwikkelingen binnen onze vereniging.

Zo zijn wij overgegaan op een nieuw softwareprogramma voor de ledenadministratie. We kunnen hierdoor bijvoorbeeld kort voor een evenement nog nieuwe leden inschrijven om deze deel te laten delen aan evenementen. Daarnaast kunt u uw gegevens zelf makkelijker beheren, denk hierbij aan het doorgeven van een adreswijziging.

Daarnaast introduceren we de nieuwe schutterskaart zoals u die aantreft bij deze brief. We zijn overgestapt van de traditionele papieren kaart naar een handzamer en duurzamer formaat. Dit maakt het gemakkelijker om de kaart bij u te dragen, bijvoorbeeld in uw portemonnee of achter het hoesje van uw mobiele telefoon. Daarnaast is het mogelijk om de QR-code op uw telefoon op te slaan en deze te laten scannen bij de ingang van onze evenementen.

Een belangrijk aspect van de nieuwe schutterskaart is de duurzaamheid. Door de nieuwe schutterskaart hoeven we niet elk jaar nieuwe kaarten te laten drukken, wat bijdraagt aan onze inspanningen voor een duurzamere toekomst. Daarbij is de twee persoonskaart  komen te vervallen en krijgen vanaf heden de partner/introducee een eigen kaart.

Wij zien u graag bij onze evenementen!

 

Met vriendelijke schuttersgroet,

Jeroen Kremer

Voorzitter
Schutterij Sint Jan Kilder

 

Geplaatst in Uncategorized.