Een nieuwe website…

Binnen onze vereniging is er al heel lang gesproken over een nieuwe website. De huidige site is sterk verouderd met techniek er achter die niet meer van deze tijd is. Ook zijn de artikelen die erop staan niet meer actueel en werkt ook niet alles meer. Om allerlei redenen is het er nog nooit van gekomen om een serieuze start te maken. Dus……

Een werkgroep is onlangs begonnen met het opzetten van deze nieuwe website. Waar u nu naar kijkt is de basis gevuld met deze nieuwspagina, een pagina voor onze schietvereniging en de contactgegevens van onze vereniging. Vanaf nu zullen we stapsgewijs deze site gaan vullen met informatie over Schutterij St. Jan. Denk hierbij aan de historie, de kermis, het schuttersfeest maar ook de verschillende onderdelen van onze vereniging komen aan bod. Ook zullen er een flink aantal foto’s worden geplaatst vanuit het heden maar zeker ook uit onze rijke historie.

Via onze sociale mediakanalen houden wij u op de hoogte als er weer nieuwe items zijn toegevoegd aan deze site. Wij wensen u veel lees- en kijkplezier op deze website.

Geplaatst in Uncategorized.