Afscheid van Theo Bulsink als beschermheer van schutterij St. Jan.

Tijdens ons schuttersfeest hebben wij op zaterdag 25 juni afscheid genomen van Theo Bulsink als beschermheer van onze vereniging. Theo heeft deze functie samen met zijn echtgenote Mientje maar liefst 32 jaar (!!) met verve vervuld. Een beschermheer die altijd aanwezig was. Kermis, schuttersfeest, concours of waar we ook waren Theo en Mientje waren van de partij.

Onze voorzitter nam in zijn toespraak uitgebreid de tijd om terug te blikken op deze lange periode dat Theo actief was als beschermheer. Tijdens ons jubileum in 2011 werd Theo al verrast met het erelidmaatschap van onze schutterij en was er een Koninklijke onderscheiding voor alles wat hij voor de Kilderse gemeenschap heeft gedaan. Hoe eer je dan iemand met zo’n staat van dienst die na deze lange periode afscheid neemt. Daarvoor was namens de Gelderse Schuttersfederatie St. Hubertus Barend van der Geest aanwezig. Ook Barend had in zijn toespraak veel lovende woorden voor Theo. Een aantal anekdotes uit het verleden werden nogmaals verteld en Barend besloot zijn toespraak met het uitreiken van een Federatieve onderscheiding.

Na het opspelden van de onderscheiding en het uitreiken van een mooie bos bloemen aan Mientje nam Theo zelf het woord en bedankte iedereen voor het vertrouwen in hen in de afgelopen 32 jaar. Een daverend applaus en een staande ovatie van de hele zaal was hierop het antwoord.

Theo en Mientje namens de hele schutterij nogmaals dank voor alles wat jullie in de afgelopen 32 jaar voor onze vereniging hebben betekend.

Het uitreiken van de Federatieve Onderscheiding aan Theo Bulsink.

Dankwoord van Theo en Mientje Bulsink aan de leden van de schutterij:

Geplaatst in Uncategorized.