See PRO editionLike us at Facebook

Ledenkaarten voor de jeugd van 14 t/m 17 jaar.

De afgelopen jaren hebben wij tijdens de kermis steeds meer jongeren aan de deur zien komen met een schutterskaart die niet aan hen toebehoord. Vaak zien we de kaart van ouders, oom of tante en zelfs opa en oma voorbij komen. Dit is altijd oogluikend toegelaten maar zal vanaf 2016 niet meer toegelaten worden. Met het oog op de veiligheid en de leeftijdscontrole worden kaarten die geen eigendom zijn van diegene die ze aanbiedt ingenomen.
Wij bieden de jeugd van 14 t/m 17 jaar de mogelijkheid om een jeugdschutterskaart te kopen voor € 10,- ( met de Kilderse kermis dien je nog 17 jaar te zijn ). Hiermee heb je toegang tot het schuttersfeest en de kermis. Op zaterdag 18 juni van 17:00 tot 18:00 uur en op zondag 4 september van 11:00 tot 12:00 uur kun je deze kaarten kopen in ons St. Janshuus. Ook tijdens de reguliere rondgang met de schutterskaarten kun je deze kaarten aanschaffen bij één van de bestuursleden of via onze website www.schutterijsintjankilder.nl.
Wat hebben wij nodig:
Je naam, adres en geboortedatum en een bankrekeningnummer om het lidmaatschap af te kunnen schrijven. Al onze nieuw verkochte schutterskaarten worden alleen per automatische machtiging verstrekt.
Ook voor iedereen vanaf 18 jaar is er natuurlijk de mogelijkheid om op bovenstaande data een schutterskaart aan te schaffen.

Komende evenementen

Geen evenementen
 
e-boekhouden.nl

© 2005 - 2021 Schutterij St. Jan Kilder  |  Design by:  RUNI (Web)design & PC Solutions Kilder